ШТА ДЕТЕТУ ТРЕБА ДА РАСТЕ ДО НЕБА... ДЕЧЈА НЕДЕЉА У СОКОЛОВУ

Марија Новичић 3. октобар 2022.

У понедељак, 3. октобра, поводом обележавања Дечје недеље, ученици из Соколова су радну недељу почели игром и плесом.



Следећег дана, одржана је ликовна радионица под називом „Дрво јединства“, коју су заједно реализовали ученици сва четири разреда са својим учитељицама подручне школе у Соколову. Овом радионицом су ученици указали на значај јединства и слоге, како у школи, тако и у животу.


У среду, 5. октобра, ученици су разговарали о томе шта је то што им је важно да пруже другима, као и да добију од других, па је свако од њих записао свој предлог како да једни другима пружимо подршку.


У четвртак, 6. октобра, радионицом под називом „Поклон другу“, на којој су ученици правили поклоне за своје другове у виду животиња и цртежа од јесењих плодова, указали смо на срећу коју нам свакодневно пружају мали знаци пажње.


У петак, 7. октобра, за ученике сва четири разреда организован је Спортски дан. У реализацији су учествовали ученици, учитељице Марија Новичић, Ружица Зујић, Радмила Синђелић, наставник немачког језика Владимир Јовановић и педагошки асистент Валентина Марковић. Циљ радионице је био да ученици кроз спорт и рекреацију развију свест о здравом и срећном животу.